--------------------------------------------------------------------------------

diumenge, 6 d’abril del 2014

Devoradors de garotes


Avui hem sortit a pescar i no sé per quin coi de raó tenia el pressentiment que seria un bon dia, de fet si que ho esperava, bàsicament perquè després de les darreres sortides a mar he observat tot un seguit de fenòmens que em feia pensar que seria relativament fàcil enganyar als pobres peixos. La necessitat ho facilita. A la vida s’ha d’experimentar i comprovar les observacions que ens permeten plantejar  hipòtesis de tota mena.
Tinc el convenciment que en aquesta època de l’any els peixos tenen molta gana, venen del període hivernal, llargues setmanes de poca activitat i ara amb l’increment de les hores de llum i temperatura tenen moltes carències, les més importants són les alimentàries. Cal iniciar el cicle de la vida. Primer cal alimentar-se per tenir la força per buscar la parella per reproduir-se. Doncs ara és el bon moment perquè un “mindundi” com jo tingui èxit en la pesca i, així ha estat.

Les víctimes han estat uns consumidors dels equinoderms més saborosos de la mar mediterrània. Han d’estar tant o més bons del que ells mengen ;-). No hi esteu d’acord? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada