--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 22 de juny del 2010

“I travessa www.mardamunt.blogspot.com”

Després d’haver-ho meditat profonament i de molts dies de llargues deliberacions, els components de l’equip de redacció del blog ens veiem en cor d’organitzar una travessa per la costa de la Mar d’Amunt. La finalitat és la d’acomiadar-nos de la temporada de paleig tranquil i donar la benvinguda al frenètic estiu.

A la travessa hi esteu convidats tots els amics lectors del blog i acompanyants. Serà una travessa NO COMPETITIVA. Cadascú serà responsable de la seva seguretat. Cadascú haurà de portar els seus avituallaments de menjar i beure. L’única exigència que imposem als participants és tenir moltes ganes de passar-ho bé i portar un dels “tambuxos” ple de tolerància i bon rotllo.

Dades tècniques de la sortida:
Nom de l’activitat: “I travessa www.mardamunt.blogspot.com”
Data: 04 de juliol de 2010.
Lloc de la sortida: Platja de la Ribera de Port de la Selva
Hora: Primera hora del matí*.
Control de pas: Port Lligat
Lloc de l’arribada: Platja de la Ribera de Port de la Selva
Hora: Darrera hora de la tarda
(*L'hora de sortida la concretarem més endevant. No apta per dormilegues.)

Sortirem d’hora per aprofitar la bona llum i les millors temperatures. Hi haurà parada per esmorzar. El punt de reagrupament serà la platja de Port Lligat. Des d’allí anirem a dinar a una de les cales del camí (possiblement Galladera per tenir una excel•lent ombra).
Els participants podeu anar-vos apuntant en l’apartat de comentaris que teniu aquí sota. El nombre de places és il•limitat. Si vols la samarreta de la trobada deixa apuntada la teva talla!!!!:

11 comentaris:

  1. No es pot desaprofitar una ocasió com aquesta. M'hi apunto!! !

    ResponElimina
  2. Hola sóc en Pi. Jo també m'hi apunto. Intentaré donar tot el que tingui de mi pq la travessa sigui tot un èxit. Ara, sé perfectament que, de moment, estic a anys llum del nivell "caiaquero" dels 3 companys que ja han confirmat la seva presència a l'esdeveniment. Faré el que podré ! Això serà una passada ! Visca la mar d'amunt !

    ResponElimina
  3. En Romà Cardoner també hi seré!!!

    ResponElimina
  4. En Lluís Canyet està a punt!!!

    ResponElimina
  5. Faré el possible per estar, "almenys", al mateix nivell d'en Pi!!

    ResponElimina
  6. ei a tots i totes, jo també m'apunto!!

    marcel

    ResponElimina
  7. eiii caiaquistes... em feu por... però m'apunto de caiac escombra!!! rosa

    ResponElimina
  8. Hola colla! Jo també m´apunto, Albert.

    ResponElimina
  9. Jo tambe vindre amb vaixell nou...aviseu de l'hora de trobada. Miquel.

    ResponElimina
  10. Am văzut mărturii online despre modul în care DR WALE a ajutat mulți oameni să câștige sume uriașe la loterie, așa că am decis să-l contactez pentru numere câștigătoare. L-am contactat pe acest om și a făcut o vrajă și mi-a dat numerele câștigătoare la loterie. Dar credeți-mă când s-au terminat tragerile la sorți, am fost printre câștigători. Am câștigat șaptesprezece milioane, șase sute nouă mii cinci sute de dolari (17.609.500 USD) Am confirmat că DR WALE este real și garantat. Acum sunt o mărturie vie a faptelor bune ale lui DR WALE, un om înzestrat cu mari puteri, este secretul meu, dar am decis să fac și lumea cunoscută. Poate fi de ajutor pentru oricine este interesat. Comentariul meu ți se poate părea amuzant, dar este adevărul. Și îți promit că nu va fi amuzant când vei câștiga și vei împărtăși o mărturie cu alții. Acesta este un secret pentru a câștiga la loterie, așa că vă sfătuiesc să faceți același lucru. Nu toată lumea este norocoasă în mod natural, dacă aveți probleme cu câștigarea la loterie, soluția pentru a câștiga este DR WALE Așa că contactați-l acum pentru a confirma mărturia mea. ajungeți la DR WALE cu acest contact: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ResponElimina