--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 3 de novembre de 2010

Sau, paradis desconegut

Sau és un paradís desconegut, la majoria de catalanets coneixem com a mínim el campanar de Sant Romà de Sau, però pocs hem tingut la sort de fer un recorregut per la totalitat de la vall inundada. A la tardor és senzillament espectacular veure la simfonia de colors  reflectida a les seves aigües. Us aconsellem fer aquesta sortida durant aquests dies en que dominen els pigments grocs, taronges i vermells dels arbres caducifolis. No us ho podeu perdre, aviat cauran a terra i s’haurà acabat.

4 comentaris:

 1. Eduard, com sempre, les fotos, espectaculars. Aquestes de tardor, millor encara que les de "Sau amb essa de silenci". Espectaculars. Ets un artista.

  P.S.: Ja voldrien molts catàlegs de caiacs aquestes fotos....

  ResponElimina
 2. Pensa que ha estat senzillament fotografiar el que hi havia: Un espectacle de llum i color.
  Per poc que puguis ves-hi

  ResponElimina
 3. Hola Eduard
  Ens has embadalit amb les fotos de Sau -quin espectacle-, per postres ahir vaig parlar amb en Pi i encara ha fet que tingui més ganes d’anar-hi.
  Com que hi ha el Cinema de Muntanya i Aventura a Torelló, hi serem dos caps de setmana i el pantà queda allà mateix, quasi segur que ens hi escaparem, però tenim alguns dubtes:
  -Cal permís per navegar per Sau?
  -Es pot fer el curri?
  -De quin lloc sortiu?. Nosaltres volíem fer-ho del nàutic de Roda. 445146 E 4650224 N UTM que és el lloc més proper a Torelló i just sota Sant Pere de Casserres que sembla que surt a una de les fotos.

  ResponElimina
 4. Al mes de febrer ja n'haviem parlat, segueix aquest enllaç:
  http://mardamunt.blogspot.com/2010/02/la-tramuntana-i-el-torracollons-del.html
  Normalment sortim de Roda de Ter. Si meres el google-earth veuràs un lloc vora un cami que és molt accessible.

  ResponElimina