--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 26 d’abril del 2012

Volta a la peninsula ibèrica amb caiac


El dissabte 12 de maig un equip portuguès inicia la volta a la península. D’aquest projecte me’n havia parlat en Sergi Bassolí, que el mes de juny va iniciar el seu periple amb un caiac descobert, un sac de dormir i un barret de palla i la va fer!!!!
Avui us volem comentar un projecte que han cuidat fins el darrer detall, ells no sé si portaran barret de palla, el que si portaran és tot l’equipament d’alt nivell per la navegació de llarga durada. Tan sols visitant la seva WEB podreu veure el nivell de preparació que porten. Els hi desitgem la millor mar i molta sort perquè puguin realitzar la travessa amb total seguretat i la fortalesa mental suficient per poder fer-ho..., que no és poca. En Sergi va demostrar que per aconseguir una fita com aquesta el més important és la ment, per sobre de la tècnica, la tecnologia, el físic i els recursos econòmics.
El 12 de maig sortiran de Cervera, calculen estar-hi uns 107 dies, durant els quals recorreran 3.459 quilòmetres. Esperen arribar al País Basc a finals del mes d’agost.
Com que és un dissabte, poder els podrem anar a veure passar a s’Encalladora i així donar-los-hi ànims, no?...., ja pensarem alguna cosa.

1 comentari:

  1. Todo mi apoyo a estos dos aventureros ,que la mar y el viento les favorezca.Sergi ,gran persona y una mentalidad estraordinaria,por suerte compartimos con el una semana en el Cantabrico,la suerte tambien le acompaño en su aventura ,espero les ocurra lo mismo a Nuno y su compañero,eso si todo lo equipados y preparados que vayan les sera muy util en su periplo en el mar,suerte y buena mar .

    ResponElimina