--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 2 de maig del 2012

Mort un caiaquiste per l’atac d’un cigne.


Se’m fa molt i molt difícil de creure però, aquesta és la notícia (publicada a yahoo)que s’ha publicat dies enrere i que fa referència a la mort d’un pobre caiaquista empaitat per un cigne a Chicago . Sabia que les oques són unes bones vigilants i que en els masos de l’Empordà s’utilitzaven com a defensa i avís pels visitants-intrusos. Durant aquesta primavera i, en una de les zones de treball que freqüento, hi ha un cigne que en un radi d’acció de 100 m. no deixa viure a ningú, però em refereixo a congèneres emplomallats. Carregar-se un tio de 35 anys se’m fa molt difícil de creure.
(La foto és d'un pelicà que vol practicar el nostre esport i l'he tret de la xarxa)

2 comentaris:

  1. Ei Eduard,

    Ara torno de la Camarga. Ahir en una visita guiada, ens explicaven precisament que uns dies enrera van veure un cigne matxacar un senglar, pujat a la seva esquena (!!!), foragitant-lo. Diuen que els cignes casquen a tot altre "bitxo", i que s'estan convertint en un problema.
    Evidentment és un cas extrem, això de Chicago, si és cert, però si un cigne es proposa matxacar algú amb caiac, bolcant-lo i picant-lo non stop, la cosa pot acabar malament...

    ResponElimina
  2. Benvingut Toni, els cignes de l'estany Europa han tert un parell de pollets, a partir d'ara me'ls miraré amb uns altres ulls.

    ResponElimina