--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 6 de març de 2013

Un bon temporal.


La imatge és d’aquesta tarda al bramador de Cap de Ras.

Ha estat bo, perquè ha plogut amb molt de coneixement i ha regat tota la terra assedegada d’aquest país. Ha estat bo, perquè no ha fet molt de mal, possiblement que on n’ha fet (infraestructures) és perquè les coses no estan ben ubicades. Ha estat bo, perquè als Aiguamolls el nivell de l’aigua ha pujat un metre i, les aus tindran un lloc de descans amb molt d’aliment per fer el seu llarg viatge cap a les zones de reproducció del nord. Ha estat bo, perquè els rius van plens d’aigua que arribarà al mar i aportarà els nutrients perquè creixin les algues i tot darrera els invertebrats i darrera d’aquests els peixos també se’n beneficiaran i tots hi guanyarem... , per tot això, estic feliç i content.


6 comentaris:

 1. Ja t'ho he dit algunes altres vegades que tens molta sort de viure tant a la vora de per allà dalt, oi??

  ResponElimina
  Respostes
  1. Espero que no sigui motiu de l'aparició de cap mena de sentiment d'enveja...;-)Eduard

   Elimina
 2. Eduard així d'en Martí es enveja sana, jo la tinc, quan hi vivia no ho apreciava prou, i ara que soc més lluny ho trobo a faltar, els homínids mai estem contents... o som mig bojos, però posat a triar mig boig i mig content :-)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Realment poder viure en un lloc i sentir el batec de l'entorn és vital per mi.

   Elimina
 3. Magnífica foto. Subscric els vostres comentaris existencials respecte la ubicació geogràfica que escollim per viure i sobretot el darrer. :)

  Si voleu fer una ullada a un vídeo del temporal de Llançà..

  http://www.tramuntanatv.com/news/llevantada-del-dimecres-6-de-mar%C3%A7-a-llan%C3%A7%C3%A0-/

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies Santi, Realment Llançà o Sant Parti d'Empúries són uns dels llocs més espectaculars per observar les llevantades.

   Elimina