--------------------------------------------------------------------------------

dissabte, 31 de maig del 2014

Triatló i “l’obra”




Quan bufa tramuntana el millor lloc per palejar és Portlligat, avui tocava si o si. Hi hagut la coincidència de que avui es celebrava l triatló de Cadaqués i hem pogut retrobar-nos amb molts amics. A primera hora hem ajudat als companys de l’Escola d’en Mar a guiar els nedadors per dins de la badia, s'hi feia un recorregut de 750 metres nedant, posteriorment s’han fet una vintena amb bicicleta i cinc a peu. Per cert aquesta prova també es feia per equips i els segons classificats han estat el Miquel Hormigó (natació), en Josep Parada (bicicleta) i en Jordi Rotllan (a peu) tots ells de l’Escola d’en Mar i bons amics. Moltes felecitats, la vostra és una història de lluita, preparació i molt bon rotllo. l'Enhorabona companys!!!
La resta del matí l’hem passat a l’obra, en Josep Flor ens ha ajudat en el transport de material, junt amb en Manel han carregat unes lloses per poder estar més còmodes quan mengem per aquelles cales. L’operació la podríem qualificar d’alt risc, per sort ha tingut final feliç...., no entraré amb detalls ;-)

Ha estat una matinal de retrobament amb molts estimats companys com, Maria Giró, Pilar, Susana, Natalie Corcoll, Nardo, Javier S., Diego...,  Un bon senyal de que el llarg hivern ja s’ha acabat.




2 comentaris: