--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 24 de juny del 2014

Concurs d’identificació


Com cada estiu farem el concurs d’identificació, el primer any va ser d’espais de la Costa Brava, l’any passat d’organismes marins i aquest any farem un poti-poti, espais del Cap de Creus i organismes marins.  Vols jugar?
Les regles senzilles,
·         Cada setmana hi haurà una pregunta (o més).
·         Es publicarà tots els dimarts a les 8h.
·         Les respostes es poden enviar en el període comprès entre el dimarts i el diumenge. Els dilluns farem recompte.
·         Cada dimarts traurem la resposta de la setmana anterior.
·         Cada resposta valdrà un punt.
·         Les respostes s’han d’enviar al correu electrònic eduardmarques@hotmail.com
·         Durada mínima juliol i agost de 8 a 12 setmanes.  Inici 1 de juliol
·         Les preguntes seran imatges de collita pròpia.
·         Els premis es podran escollir per rigorós ordre de la classificació final
Pel que fa als premis us podem anunciar que tenim confirmat.:
Una estada d'observació de fauna a l'amagatall que té NaturAprop  al Mas Vidal de Sant Esteve de Guialbes! Allí podràs observar i fotografiar la fauna típica dels boscos mediterranis. T’aconsello visitar la web a NATURAPROP.
Les empreses de caiac kayaking Costa Brava i Sk-Kayak  per segon any aportaran tres dels premis relacionats amb el mar i les activitats d’aigua.
El blog també posarà de la seva part i ofereix un curs pràctic intensiu de fotografia crepuscular i nocturna d’una durada de 6-8 hores. Si no disposes d’equip en tindràs un de cedit pel curs (càmera reflex, trespeus, disparador i filtres). 

Per respondre les preguntes crec que amb una bona guía com ara és la de “Flora i Fauna del Cap de Creus” d’en Toni Llobet, els llibres del Cap de Creus de l’Arnald Plujà, tenir instal·lat el Google-earth a l’ordinador i venir de tant en tant pel Cap de Creus a fer un vol o una navegada amb caiac en faràs prou. Ah! i també et deixo una guia digital pels opistobranquis del GROC i la del Club d’Immersió de Biologia .

4 comentaris: