--------------------------------------------------------------------------------

diumenge, 20 de juliol del 2014

Alternança










Sembla que els darrers caps de setmana les condicions de vent alternen entre el vent de nord i sud, aquesta causa té un efecte sobre el destí de les sortides que ens permet anar de la mar d’Amunt a la mar d’Avall i aquest cap de setmana ha tocat la d’Amunt.
El grup ha estat de cinc palistes, tres d’ells novells. Al bufar fort el sud fins ben entrada la nit, ens hem atrevit a fer nit a la Prona. Sortosament no hi havia gent, però si que hem de denunciar que hi ha molta escombraria. Hi hagut grups que hi han deixat les restes en bosses de plàstic, com si hi hagués un servei de recollida d’escombraries. Sense més comentaris. Després de sopar volíem fer una cabussada però l’hora en que vàrem acabar i l’estat deplorable en que ens trobàvem, no ho va permetre. L’endemà al mati, els Aedes mariae ens van obligar a sortir d’hora per anar a fer la cabussada al tram de costa entre S’Arenassa i Serena. Un fons molt bonic amb una diversitat de peix força interessant.  

La tornada va estar moguda per l’onatge i va posar a proba la capacitat de resistència dels companys que feien el bateig de mar. Esperem que l’experiència hagi estat el suficientment satisfactòria perquè els hi quedin ganes de tornar ;-) 

4 comentaris:

  1. Eps¡ tots son una maqueta mzrrans
    Salut i força al canut¡

    ResponElimina
  2. Experiencia i companyia fantásticos hi tornare quan volgueu

    ResponElimina
  3. Viure la natura de forma intensa, tot un plaer que per alguns seria un patiment però, els marrans som així! ;-)

    ResponElimina