--------------------------------------------------------------------------------

dissabte, 1 de novembre del 2014

Traspassant murs











Avui hem sortit amb els companys de l’Escola d’en Mar, ja estem en “modo” hivern. Ha estat una palejada llarga de 17 km des de Portlligat a la punta del Cap Norfeu, Avui els hi  he fet una mica de conya amb el fet del molt que els hi costa superar aquell mur invisible d’anar més enllà dels límits del terme municipal de Cadaqués ;-) i ha estat ben acceptada..., espero. 
El mar era un plat, de baixada hem tingut una brisa suau a la cara que ni aixecava onatge i de tornada una encalmada absoluta. Pel meu gust el tram entre cala Nans i la Punta de Sa Figuera és un dels millors del Cap de Creus.  En arribar a la fita del Gat de Norfeu, fins i tot ens ha sortit a saludar el falcó peregrí que allí hi nidifica . Alguns companys que s’han banyat deien si aquest serà l’últim de l’any, poder si, però jo ja tinc ganes que el temps sigui com ha de ser.
Al final del recorregut i un cop dins de Portlligat, ens hem trobat amb l’Eva i el Toni Albert que anaven amb els seus amics a fer  nit a Culip. Aquest parell d’aquí una setmana es casen! Els hi desitjo de tot cor el millor. Ja m’agradaria poder compartir més temps amb unes persones tant extraordinàries com ells, són d’aquella gent que des del primer moment veus que hi tens un molt bon “feeling”, com si ens haguéssim conegut des de petits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada