--------------------------------------------------------------------------------

dilluns, 26 de gener del 2015

Dofí mort a Port de la Selva.

 Foto: Jesús Aparicio

Aquest matí ha aparegut un dofí llistat a la platja Gran de Port, es tracta d'un exemplar femella de l'espècie Stenella coerulealba, es té la sospita que podia estar prenyada. Tot i l'enorme esforç fet pels voluntaris i tècnics del CRAM no se l'ha pogut salvar. Han tingut cura d'ell des de les 15 h. moment en que han  arribat els del CRAM, encara que l'animal sembla que s'ha trobat a les 10:30 d'aquest matí. El primer que se li ha fet, és subministrar-li sèrum i antibiòtic, també se li ha fet una analítica, la qual fa pensar una possible afectació hepàtica de l'animal.  Malgrat tots els esforços fets a les 18:15 l'animal ha mort.
Sempre que hi ha forts temporals, ja siguin de llevant o de tramuntana, apareixen animals marins que no els han suportat, possiblement són exemplars que ja estan tocats i que la mala mar els posa a límits de les seves possibilitats. Recordem que en el darrer temporal de llevant van aparèixer una tortuga a la platja de can Comes i un dofí llistat jove a Sant Martí d'Empúries.

1 comentari:

  1. Any dolent, un altre dofí mort a platja de Pals fa 15 dies i ahir en van trobar un en una cala de Tossa, alguna cosa no va bé :-(

    ResponElimina