--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 8 d’abril del 2010

5.000 visites al blog !!!!

Fa poc mes de sis mesos varem decidir de fer aquest blog. Avui arribem a les 5.000 entrades, aquesta xifra era inimaginable en el moment d’haver escrit el primer post.
És clar que una bona part d’aquestes entrades han estat de nosaltres mateixos ;-), som els primers enganxats! Si que és veritat que la màgia d’aquest mitjà ens ha unit una mica i ara ens coneixem més, queda pendent el poder interaccionar.

La nostra intenció era utilitzar un eina de comunicació telemàtica sota un format accessible per usuaris bàsics (tontorrons) com nosaltres. L’objectiu dels articles és que ajudin a conèixer l’entorn natural i històric del Cap de Creus. Entenen que és aquest l’espai físic per on ens movem amb els nostres caiacs. Des del punt de vista tècnic no podem aportar res al món del caiac. Som uns analfabets que ho tenim tot per aprendre, però com aficionats a la historia humana i natural del Cap de Creus, sí que podem fer unes humils contribucions. Ens sentirem totalment satisfets i motivats si aquesta aportació pot servir per ampliar el coneixement de tots, a nosaltres l’exercici que fem a l’escriure ja ens ho permet.
Finalment dir-vos que algun dels “post” ha transcendit a la premsa escrita “professional”. Es tracta de la bella història d’en “Lolou”, que se n’ha fet ressó al Punt Diari (28/03/10), i també el setmanari l’Hora Nova (06/04/10). També alguna de les imatges (les referents al temporal de neu) han tingut transcendència exterior i s’han publicat en un blog de l’instructor de caiac holandes Hans Heupink.
Per part nostra us prometem fidelitat i ens comprometem a seguir castigant-vos amb aquests llargs, espessos i feixucs articles sobre el medi ambient, intercalats amb refrescants i amens escrits d’història i històries d’en Manel. No hi ha res com complementar-se!
També us animem a que expresseu la vostra opinió i suggeriments en l’apartat de comentaris i si voleu participar amb articles-post, cap problema! estem oberts a tot.


4 comentaris:

  1. Enhorabona i per moltes i moltes visites més!! Segur que aquestes 5.000 són només el pròleg d'un viatge que tot just ara acaba de començar. Feu una tasca boníssima i engresqueu ràpidament a aquells que ens estimem el mar.
    Salut companys i felicitats!!

    ResponElimina
  2. Quina enveja, moltes felicitats i endavant.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats, aquest resultat no es fruit de l'atzar, sino de la feina ben feta, de lo cuidats que estan els escrits, dels temes viscuts amb passió. Ara el bloc, no us pertany, es dels que el seguim, dels que esgarrapem minuts cada dia, quan veiem un escrit, dels que aprenem amb vosaltres, dels que amb cada entrada, us diguem: siusplau, seguiu així, que estem enganxats. Gràcies per aquest bloc.

    ResponElimina