--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 7 d’octubre del 2010

Se’ns presenta un cap de setmana mogut.

El divendres 8 d’octubre a 2/4 de nou del vespre i a l’oficina de turisme de l’entrada de Llançà es fa la projecció fotogràfica i xerrada “Baja California, descobrint l'aquari del món”
Pau Calero i Raimon Puig ens acostaran als paisatges semi desèrtics i verges de la Baja California Sud explicant la seva expedició d’un mes. Avistament de balenes, navegar amb lleons marins i dofins i moltes altres aventures...

Dissabte al mati “Jornada de portes obertes del club Pagaia” a la platja de Llançà hi ha matinal tècnica a partir de 2/4 d'onze i fins la una i, per la tarda de dues fins les cinc.
El llistat de tallers són.:
Taller de tècniques i maniobres nivells I i II amb pala europea.
Taller de tècniques i maniobres nivells I i II amb pala groenlandesa.
Taller d’esquimotatge nivells I i II amb pala europea.
Taller d’esquimotatge nivells I i II amb pala groenlandesa.
Taller de rescat nivell I i II.
El dissabte 9 d'octubre a les set de la tarda a la Sala d'Actes de la Casa de Cultura de Llançà 100.000 km de expedición en kayak" Presentació i projecció a càrrec d’en Ramón Larramendi, que ens acostarà a les seves experiències en caiac per les costes de la península Ibèrica, Noruega, Alaska i Groenlàndia.
Ramón Larramendi és director de l’empresa “Viajes Tierras Polares” i pioner espanyol en organitzar viatges i expedicions a les regions polars que porta explorant des de 1985. Ha participat en les primeres expedicions espanyoles a través de Grenlàndia amb esquís el 1986, al Pol Nord geogràfic y magnètic amb esquís el 1998 i el 1999, i va ser l’instigador de la Expedición Circumpolar, en què va recorre 14.000 kilòmetres amb trineu de gossos i caiac des de Grenlàndia fins Alaska durant tres anys (1990-93) i considerat el més important viatge d’exploració geogràfica espanyol del S.XX. Aquesta travessa va merèixer un article a la revista National Geographic en la seva versió anglesa, sent així Ramón l’únic espanyol fins avui en publicar en aquesta revista. Es col.laborador habitual de AL FILO DE LO IMPOSIBLE per expedicions Polars des de 1998. Es també l’inventor del Catamarán Polar, el primer vehicle polar mogut per energies renovables amb el que va dur a terme l’Expedició Transantàrtica 2005-06. Arribant per primera vegada en la historia al Pol Sur de la Inaccessibilitat, el punt de més difícil accés del continent antàrtic.
En aquesta presentació ens argumentarà l’ús del caiac a traves de diferents viatges que ha realitzat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada