--------------------------------------------------------------------------------

diumenge, 20 de gener del 2013

Programen saquejar el Cap de Creus

Desenterrem les destrals de guerra!
Vaixell de prospecció arrossegant les sondes que provoquen les explosions nocives (imatge de la propia companyia)

Estem entrant en un punt de no retorn. Primer ha estat la bombolla immobiliària la que ha esclatat junt amb tot el femer  d’anys de corrupció política i, ara estem en el preludi de la crisi energètica que serà el preàmbul de la gran crisi dels aliments i, tots continuem empresonats a les llars sense reaccionar.., pensant que el gran perill és que ens vinguin a robar a casa un grup de lladregots violents, quan el gran saqueig es produeix a fora de casa amb tota la corruptela i amiguisme que ens governa..
La darrera notícia que fa mesos ja començava a cuejar ha tornat als diaris, volen fer prospeccions al subsòl del Cap de Creus per la recerca de combustibles fòssils. La tècnica que utilitzaran tindrà un efecte  molt negatiu per aquesta reserva natural de recursos biològics que és el canó del CdC i és de TOTS.
Ja n’hi ha prou! Si us plau, mireu amb atenció els programes dels vostres partits polítics abans de votar i feu-ho amb conseqüència als seus continguts. Si no ho fem, millor quedar-se callats i aguantar la que ens ve a sobre, lo d’ara no és res. No tenim excusa, tots en som responsables i ells coneixen les nostres febleses. 

12 comentaris:

  1. Es un tema que fa molta por, espero i desitjo que mai es dugui a terme, però igualment pateixo ja que més enllà del perímetre de les aigües jurisdiccionals espanyoles, ho podran fer? El só a sota l'aigua es propaga molt lluny... haurien de prohibir-ho a tota la mediterrània...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hem arribat al punt en que tot si valdrà en nom d'obtenir recursos energètics fossils i mira que n'hi ha d'alternatives, però aquestes crisi fan guanyar molts de diners a alguns

      Elimina
  2. La Mar de munt en peu de guerra!!!! Abans de que ens saquegin el planeta acabem amb el sistema, la mar es l'única pàtria dels ser lliures i com ja va dir Roger de Lluria a Cadaqués, fa unes quantes centúries, ningú navegarà en aquest mar si no es sota la nostra ensenya!!!! Almogàvers! desenterreu les atxes!!!! Per Sant Jordi Tasta ferro!!!!
    Albert, el de la Selva

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si nosaltres ens quedem calladets..., els hi posarem molt més fàcil. Ja m'agradaria saber que en pensen els que hi viuen del mar.

      Elimina
  3. I no només això... quan arribi la crisi energètica de debó (de moment, la demanda de gasolina a l'Estat ha baixat un 6% el 2012 per la crisi i el preu ha pujat un 8%...), tot l'establishment mediàtic dirà que "no ho havia vist venir ningú, això". Com diuen ara del boom immobiliari o com deien fa 15 dies de l'AVE, que ara tothom diu -amb la boca petita- que és desmesurat, quan l'ecologisme empordanès -i d'arreu- ho denunciava amb altaveus fa 15 anys... i en el camí, ens hem pulveritzat milers de milions de diner públic i incontables paisatges...

    Ai, que pinta malament, tot plegat...

    ResponElimina
    Respostes
    1. i els responsables d'aquest desastre ara estan als consells d'administració de les grans empreses en compte de la presò. Els heu votat algun cop? aquest càrrec de consciència alguns no el tenim, però amb això no n'hi ha prou.

      Elimina
  4. I tot per això. Per un petroli que costarà (ja no dic un ull i un ronyó) més que el seu propi preu d'extracció.
    Mireu aquest link sobre el "Crash oil". El dia en que a la mar només hi haurà veles i rems s'apropa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El link: http://crashoil.blogspot.com.es/

      Elimina
    2. Gràcies per la teva aportació, s'hauran de pensar accions.., poder amb avaaz?

      Elimina
  5. La veritat és que ens hem de possar d'acord i no deixar que es maltracti d'aquesta manera tan especulativa la nostra mar...

    A veure si podem fer alguna cosa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Coordinar accions és força difícil però podem fer coses de frma individual. Possiblement que projectes com aquest es finacien amb diners de plans de pensions de la banca d'Escòcia (l'emresa té seu a Edinburd Escòcia). Doncs fora bo posar els estalvis (qui en tingui) a la banca ètica, És tan sols un petit exmple.

      Elimina
  6. Jo crec que coordinar alguna acció no es gaire complicat, es un tema de posar-s'hi... gràcies a les xarxes socials la comunicació es ràpida i fluixa, es pot ajuntar a molta gent, i en aquesta causa kayakistas, pescadors, residents, amics, organitzacions de natura, tothom hi està implicat.. podem intentar-ho no?

    ResponElimina