--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 28 d’octubre del 2010

Trobada de pesca a Montjoi.

Aquest dissabte es fa una trobada de pesca amb caiac. Es tracta d’anar fins a cala Montjoi i passar bona part del dia fent aquesta activitat. Qui tingui coneixement d’aquest art o en vulgui aprendre pot arribar-se fins a aquest espai i participar-hi.
Per més informació truqueu al telèfon d’en Viti : 626662004 .
Per més informació clica AQUI

3 comentaris:

  1. Compte amb Montjoi, que la tramuntana s'hi acanala!

    Que tingueu molta sort!

    Què és la sort? pescar molt, passar-s'ho molt bé o fer nous amics per a futures sortides de rem i canya? completa la llista el dia 30.

    ResponElimina
  2. Llàstima que estiguem fora, sinó, de ben segur vindriem a aprendren. Aquests dies estan arribant escrits molt interessants de pesca al blog i pels que fa temps que ho provem i pesquem gairebé sempre el mateix (oblades) estaria bé canviar el menú.
    Que vagi molt bé la pesca !!
    Rosa

    ResponElimina
  3. Rosa, si només pesques oblades... és perquè sempre pesques igual en condicions semblants de mar (segurament estàs utilitzant un esquer petitonet i de superfície). Prova de posar un esquer que nedi a més profunditat. Ara estem a l'inici de la temporada bonitolera i sense anar més lluny, encara queda alguna raconada on les palomides (lychia amia) d'estiu encara se les pot trobar! Vols fer una mica d'esquí aquàtic?? prova diferents esquers, zones, profunditats i velocitats. Que la força t'acompanyi...

    ResponElimina