--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 19 de gener del 2011

Anul·lat el cens d'aus marines

A l’hivern la navegació per la nostra costa és molt difícil, si a sobre necessites un dia en que la mar sigui un plat i que coincideixi en cap de setmana, la cosa arriba al punt de ser quasi impossible.
Tal i com estan les previsions i, la cosa sembla que està garantida, aquest cap de setmana no tenim les condicions per fer el cens d’aus marines.
Ens trobem obligats a SUSPENDRE aquesta activitat.
La intenció era unir dos col·lectius per compartir una jornada en comú i, realitzar un intercanvi dels coneixement i habilitats de cada un d'ells.
Continuarem intentant-ho! Possiblement que aquest any no ho farem, ja que el cens es fa ara al gener que, és el darrer mes perquè les dades siguin vàlides pels censos hivernals que es duen a terme conjuntament amb molts altres punts de la costa de la península ibèrica. La propera setmana molts dels voluntaris havien expressat la seva impossibilitat de venir, per la qual cosa, ja no ens queden caps de setmanes hàbils. A la badia de Roses aquest any s’hauran d’extreure les dades dels albiraments fets exclusivament des de terra. Quina llàstima!
Gràcies a tots els que us havíeu ofert com a voluntaris per participar en aquest cens. De segur que tots estàveu il·lusionats en participar en una activitat que tenia una finalitat científica i que a més era lúdica. Ho haurem de continuar intentant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada