--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 13 de gener del 2011

Robatori als companys de Kayak del Ter

Segons hem llegit aquesta setmana al Diari de Girona, en Roger director de l'empresa de Kayak del Ter, ha estat objecte d'un robatori. Els que heu estat amb ell algun cop, sabreu que aquest company té com a oficina un autobus, d'aquells de dos pisos vermells típics de Londres, el té ubicat en una esplanada a la vora de la resclosa de Colomers. Doncs aquesta setmana li han pispat. Els que viviu d'aquest món del caiac ja sabeu el que costa sobreviure, no n'hi ha prou amb la pressió dels impostos, perquè si a sobre et van foten pals com aquest, al final pots acabar a la ruïna. Fora bo i que de forma solidària anéssim aquesta primavera a fer-ne ús d'aquest servei i gaudir del Ter fent la baixada des de Colomers fins al pont de Verges. Jo ho he fet i val molt la pena.
Com el que han robat és material de caiaquista, si teniu algun oferiment sospitós de material (per exemple neoprens de 3 mm marca Langer i NRS) truqueu al Roger: 662159469
Sort i paciència Roger!!!

2 comentaris:

  1. Va ser algun pàjaru que té un caiac sense pagar? o li va desaparèixer molt de material per vendre com de segona mà?? algun caiac? alguna marca distintiva?

    És a dir: hem de buscar un paio que navega amb un caiac concret o apareixeran 20 caiacs a un mercadillo de l'Europa de l'est?

    Algun caiac? de riu o de mar? això sí que ja seria més "fàcil" de localitzar tard o d'hora si es queda a Catalunya.

    Neoprens i roba per l'estil. Caiaquistes, però també windsurfistes, pescasubs, submarinistes, barrancaires, mariscadors,... Puf! quasi impossible de localitzar.

    Quina mala llet, tu! amb la pasta que costa tot això.

    ResponElimina
  2. De fet ell ahir encara no havia pogut entrar dins del bus-magatzem. Estava pendent de que els Mossos fessin la seva feina (empremtes, etc). El que inicialment ha trobat en falta, és el material complementari.

    ResponElimina