--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 25 de juliol del 2012

Lliga Mare Nostrum de caiac de mar.




Diumenge al mati s’ha celebrat la Copa Pagaia Vila de Llançà i, com no podia ser d’altra manera la tramuntana ha posat un toc distintiu local.
Les diferents categories havien de fer un recorregut que portava des de la platja de Llançà tot seguint la línea de costa fins la punta de Cap de Ras i desprès tornaven fins la boia situada a la platja.  L’anada era una qüestió de força ja que tenies el vent de cara, tot i que aquest itinerari és el que queda més arrecerat, els que no coneixen de quin peu calça l’estimada Tramuntana n’han tingut un bon tastet, s’ha de tenir en compte que les ratxes avui eren de 25-40 nusos i això, es fa notar en una competició. Una vegada arribats a la punta de Cap Ras tronaven amb el vent de popa, aquest fet provocava que en alguns trams els feia derivar, i qui no tenia en compte l’abatiment n’havia de fer la correcció amb la conseqüent pèrdua de temps i posicions. La part bona era que l’empenta del vent es podia aprofitar en un bon tram per surfejar les incipients onades que es formaven i recuperar les forces.
Tot i que no tenim les classificacions finals, podem dir-vos que el pòdium de caiac de mar clàssic ha quedat configurat per palistes del club Pagaia. Felicitats a tots els participants i a l’excel·lent organització del club Pagaia que ha previst tots els detalls.
Pel que fa a la participació de palistes, ha estat bona per un esport com aquest que no s’ha massificat. No tenim dades de participants però pel que hem vist devia estar entre els 20 i 30.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada