--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 29 d’abril del 2010

En Loulou ja té vaixell !!!

Fede Fortunet fent els darrers arranjaments del veler.

Desprès de la troballa del missatge a la platja de Taballera i un cop sabut l’origen i motiu de l’escrit, s’ha pres la decisió de retornar el missatge al mar perquè pugui continuar la seva singladura cap a Orà (Argèlia).
Per poder fer-ho tenim dues opcions, retornar-lo a mar dins d’una ampolla convencional o escollir una nau per dipositar al seu interior l’escrit. L’elecció no ha estat gens difícil i hem cercat un vaixell. En primer lloc hem buscat un caiac de petites dimensions, d’aquesta forma podriem deixar l’empremta del nostrat esport. N’hi havia un de joguina, tipus play-mobil, però, desmereixia la classe demostrada per l’homenatjat i ha estat descartat. També hi havia una altra possibilitat, llunyana, d’aconseguir-ne un a partir de contactar amb un artesà de la fusta i mestre d’aixa, però finalment i sortosament ha aparegut un magnífic veler de joguina.
És un veler mereixedor d’estar al museu del joguet de Figueres. Fet de fusta massissa i pintat amb uns colors pastels propis dels anys seixanta en que va ser fabricat. És una preciositat!
Com qualsevol vaixell vell, li ha calgut passar per les drassanes i, fer-li uns petits retocs, que li permetran tornar a fer-se a la mar amb garanties. Agraïm al Fede Fortunet l’ajut en aquesta fase del “projecte Loulou”.
Ara ja està a punt per fer el seu darrer viatge i properament anunciarem, el dia, el lloc i l’hora que el deixarem navegar a mercès dels vents i els corrents.
Si algú vol aprofitar-ho i venir a fer la sortida, tothom hi és convidat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada