--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 31 de juliol del 2012

Última setmana del concurs.

Per tancar aquesta fase del concurs de identificació dels indrets emblemàtics de la Costa Brava (fent especial referència al Cap de Creus), us deixem aquesta imatge tan especial i que heu d’identificar donant el nom d’aquest racó. Com que hi ha diversos accidents geogràfics, teniu diverses opcions per escollir i totes són bones.
Espero que tots hagueu gaudit amb el joc, que no ha estat res més que això, un joc que ens ha servit per anar redescobrint aquests raconets que ens tenen el cor robat. Ara ens agafarem un descans perquè mantenir aquesta tensió durant molt de temps no és bo.

S’accepten propostes per desempatar... En cas contrari optarem per penjar la foto el proper dimarts a les 22:00 i que es deixi la resposta com un comentari de l’entrada, d’aquesta manera no hi ha trampa i tothom podrà veure qui ha estat el primer encertant.

Classificació general.:

NOM TOTAL
Rosa S. 7
Sergi B. 4
Joaquim V. 3
Santi P. 7
Dani U. 4
Dani G. 5
Marc A. 7
Rosa B. 4
Artur A. 7
Daco 1
Xavier Ars 6
Ernest P. 7
Joan Pujol 5
Toni Ll. 3
Natamor 5
Manel O. 2
Marc Vilà 5
Diego M. 7
Ernest A. 1

2 comentaris:

  1. Hola, he actualitzat la classificació, resulta que 6 minuts abans del termini ha arribat una resposta correcta i dins del temps. Per la meva part havia programat la publicació amb anterioritat. Com que hi ha temps just fins que es faci la nova publicació del concurs, els jutges han acceptat la resposta correcta i dins del termini del Santi P. i així queda reflectit en la classificació gnrl.

    ResponElimina
  2. Gràcies Eduard i amb la benia del tribunal. Es que ni en plenes vacances es pot abaixar la guàrdia en aquest blog!! hehe... Espero no apurar tant en la propera..!! ;-)

    (Quin concurs més divertit!)

    ResponElimina