--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 29 de gener del 2013

Paint a fish, un gra de sorra.


En Toni Llobet, un dels millors ( pel meu entendre, el millor) pintors de natura d’aquest país, autor de les guies de tots els parc naturals de l’editorial Brau, és també i quan li queda temps seguidor  del nostre blog, és per això que ens proposa una entrada per difondre una campanya  dirigida als que negocien la política pesquera europea de la propera dècada.
Tu també pots pintar un peix!
La campanya “Paint a Fish”, que promouen un munt d’ONGs europees (New Economics Foundation, Greenpeace, WWF i OCEANA, entre d’altres) , vol cridar l’atenció sobre la necessitat de canviar la política pesquera europea. Em sembla un repte difícil, aquest de fer-se sentir a base de dibuixos… però intentar-ho no costa gaire!
La campanya coincideix amb els estadis finals de la negociació de la Política Pesquera Comunitària, que té lloc cada deu anys, i és una oportunitat per contribuir a fomentar de forma decisiva la pesca sostenible a Europa.
Paint a Fish és, també, una iniciativa educativa, que inclou materials pedagògics per ajudar mestres i pares a treballar la temàtica de la pesca sostenible a l’escola i a casa, adaptats a diferents franges d’edat.

2 comentaris:

  1. Quin crack en Toni! Fins i tot amb l'eina que proporciona el web fa virgueries...

    ResponElimina
  2. És un artiste del pincell de pel i del digital també!

    ResponElimina