--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 18 de setembre del 2012

Curs de fotografia nocturna.



El proper 6 d’octubre farem un curs de iniciació a la fotografia nocturna i, dic farem perquè la Conxi Molons fotogràfa professional m’ha proposat de col·laborar en l’execució d’aquest curs, cosa que m’ha omplert d’il·lusió.
El curs tindrà una part teòrica on explicarem els conceptes bàsics per l’execució d’aquesta modalitat fotogràfica  que està en plena explosió. L’aparició de la fotografia digital ha obert grans possibilitats a aquesta modalitat tan creativa de la fotografia. La part teòrica girarà al voltant de l’equip mínim imprescindible per practicar-la, com s’ha de configurar la càmera, com s’ha d’enfocar, il·luminació,  etc, etc.
Posteriorment hi haurà una sortida pràctica, s’anirà a fer fotografies en els llocs que es cregui convenient segons les condicions ambientals de la nit. La durada de la sortida nocturna serà la que el cos ens digui.
Aquests cursos es fan amb un nombre limitat de participants per poder tenir una atenció personalitzada i que siguin el màxim de profitosos.
Si tens una càmera reflex, un disparador i un trípode i vols introduir-te en aquest món de la fotografia, vine amb nosaltres, l’aprenentatge està garantit  i la diversió també.

1 comentari:

  1. Conxi Molons?? Molons sou vosaltres!! Molons i guais del paraguai!

    ResponElimina