--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 20 de setembre del 2012

Neteja de Portlligat


Vols arribar aquí?
Ara estem així.:


Si ets usuari del Cap de Creus aquest dissabte tens l’oportunitat de col·laborar amb la seva neteja. Un cop ha passat l’estiu amb l’afluència de milers de persones, entre les que n’hi  ha de molt mal educades  i,  just abans de que arribin els llevants, els quals s’engolirien la porqueria que han deixat els mal educats, tenim l’oportunitat de participar en la neteja d’una molt petita porció de la costa, la mar d’Avall del CdC.
Aquests plàstics i demès andròmines que extraurem del mar, si el mar se les empassa, les anirà triturant i les diminutes partícules poden passar a formar part de la cadena alimentària, tenint uns efectes sobre la salut de la Mediterrània i, si ella emmalalteix, nosaltres també ho farem, d’una forma silenciosa, lenta i inexorablement...,  ens ofegarem en la nostra pròpia merda.
Val la pena evitar-ho! Aquest  dissabte tens l’oportunitat de fer-ho tot passejant amb caiac pel Cap de Creus i no s’ha de pagar!
Concentració a les 9:30 h a la platja de Portlligat. (reserves de caiac gratuït 972773806)

2 comentaris:

  1. Quina de merda hem recollit, mira que la gent es deixada i marrana (per ser suau...)

    Un plaer haber-te conegut en persona Eduard, la vostre mardamunt m'ha encantat, les cales, el lloc, teniu una costa magnífica i avui un xic més neta, sou uns autèntics privilegiats al poder gaudir cada setmana d'aquesta meravella, felicitats !!!

    ResponElimina
  2. Ja ens agradaria compartir una (o més) jornada de pesca i així poder apendren una mica, al menys jo que soc "garrulo".

    ResponElimina