--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 25 de setembre del 2012

Signar per Thalassa.



És possible que un dels programes més veterans de la Tv de Catalunya desaparegui.
Tot i tenir una audiència minoritària, amb uns 45.000 espectadors i una quota de pantalla del 2% –superior, però, a la mitjana del 33–, el 'Thalassa' és un dels espais més ben valorats de Televisió de Catalunya: segons l'estudi qualitatiu de l'audiència que elabora l'empresa GfK per a TV3, el programa obté regularment notes que se situen per sobre del 9” (Font Diari Ara).
Comunicat per signar.:
THALASSA és un dels programes més veterans de TV3, un dels més valorats per diverses generacions d' espectadors i un exemple de televisió publica de qualitat , és també l’únic espai dedicat a la cultura marítima a Catalunya.
 Assabentats de que Televisió de Catalunya no segueix la producció del programa volem presentar la nostra disconformitat amb aquesta decisió i demanar que continuï un dels programes més emblemàtics de la nostra televisió.
 Perquè és un programa arrelat al país i un programa de cultura, creiem que és un valor que hem de preservar i que seria una gran pèrdua la seva desaparició.
 PER TOTES AQUESTES RAONS ENS ADRECEM A LA CORPORACIÓ CATALANA DE TELEVISIÓ I A LA DIRECCIÓ DE TELEVISIÓ DE CATALUNYA PER DEMANAR:
QUE NO ELIMININ THALASSA I FACIN UNA APOSTA FERMA PER AQUEST PROGRAMA!
Volem que Thalassa pugui seguir oferint la seva qualitat i pluralitat habitual als ciutadans catalans i obrint-nos finestres al món i a la realitat del país com ha fet fins ara.
Sense programes com Thalassa la nostra mirada col.lectiva també es fa més petita i pobre
Intentem fer-hi alguna cosa signant en el següent enllaç per no perdre’l. 
Gràcies per signar!

3 comentaris:

  1. Nosaltres ja ho hem fet !!!
    En Jan i la Carla en son uns seguidors fidels !!
    Martí, Carla, Jan i Rosa S.

    ResponElimina
  2. Gràcies! és important fer-ho córrer per les xarxes socials!

    ResponElimina
  3. També l'he signada. He crescut amb Thalassa!
    És una llàstima que es prioritzin criteris mercantils a l'hora de "fer la graella"...en comptes de treure la F1 o algun altre programa que no aporta absolutament res.
    Joan F.

    ResponElimina