--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 25 de maig del 2010

Cosetes que es diuen del Cap de Creus

Aquests dies s’han publicat algunes noticies sobre el Cap de Creus. Destacarem dues d’elles. La primera fa referència a la biodiversitat piscícola que tenim a les aigües marines del CdC. L’article s’ha publicat al diari de Girona i cita un treball de l’UdG, no fa cap aportació important, tan sols m’agradaria pensar que forma part d’una estratègia per declarar aquesta zona reserva marina. Evidentment respectant els usos tradicionals com la pesca artesanal que sempre hi hagut. Els primers interessats, si es fa ben fet, són els mateixos pescadors.

La segona notícia fa referència a un suposat projecte per la regulació terrestre de l’entorn del Far. Publicació del Periodico. Diuen que comportaria la construcció d’un aparcament a s’Alqueria, la desaparició del restaurant actual, i la posada en marxa d’un autobús llançadora des de s’Alqueria fins al far.
Com podem pretendre que la població estimi i conegui l’entorn natural, si aquest cada cop és més inaccessible?
Per cert, si voleu trepitjar per darrer o primer cop la part terrestre de les illes Medes, queda un mes perquè sigui prohibit l’accés lliure. D’aquí poques setmanes tan sols si podrà accedir amb finalitats científiques. Aprofitem-ho ara que podem!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada