--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 8 de desembre del 2010

25.000 visites!

Estimats seguidors, benvolguts tafaners i visitants esporàdics del blog HEM ARRIBAT A LES 25.000 VISITES... i això, què vol dir? Doncs no ho sabem ben bé. D’entrada intuïm que hi ha un bon grup de gent que assíduament entra al blog a mirar que hi ha. Si ho fa amb assiduïtat, està clar que hi troba coses interessants. Darrerament estem tenint més d’un centenar d’obertures diàries..., la meitat són meves ;-).
Ara seria un bon moment per saber la vostra opinió sobre aquest espai, a part de les coses bones, també d’alló que us agradaria que millorés. Hi ha hagut alguns companys que ens heu comentat que us agrada del blog. Hi ha unanimitat en dues coses, els excel•lents articles dels col•laboradors més habituals, com és el cas d’en Manel i en Martí, i també n’hi ha que us agraden les imatges que il•lustren els posts. Per cert, hem hagut de començar a esborrar imatges del articles publicats perquè creiem que ha arribat a la màxima capacitat que ens deixen penjar.
Aquests darrers dies hem introduït una secció nova anomenada “els blogs amics”, són els blogs d’altres companys que van publicant coses molt interessants i que ara ens hem vinculat. Podreu anar veient el que diuen d’una forma actualitzada per ordre cronològic de publicació i a la part alta sempre hi ha les publicacions de darrera hora.
Companys! no sabeu pas l’esforç que costa mantenir un espai com aquest, és dur i vol una gran dedicació, això tan sols val la pena fer-ho si sabem que vosaltres esteu a l’altre costat i ens satisfà molt que ens deixeu els vostres comentaris, d’altra manera perdia molt de sentit.
No ens queixem pas, ja que el dia que ens cansem senzillament deixarem de publicar i cap problema. Una cosa com aquesta és fa per gust no pas per obligació, però si que ens agradaria que fos una tribuna on tots els del nostre cercle hi puguem aportar coses com: les nostres experiències en les sortides que fem, els nostres coneixement tècnics, les descobertes geogràfiques o tecnològiques, les anècdotes del que ens passen, els nostres petits triomfs, les nostres frustracions, etc. Ja veieu que en cada sortida hi ha alguna cosa interessant que explicar, o no?, però tampoc passa res que no sigui així,
La vida val la pena viure-la si pots compartir-la. Aquest temps i espai que tenim en comú en la pràctica del caiac, seria molt poca cosa si no la compartíssim entre tots.
Sincerament, gràcies per estar aquí !
Perquè tot i que no us veiem la cara, ara amb les estadístiques que ens dóna el blogger, sabem en quina hora entreu, quins són els posts més llegits, quina cara feu al veure els peixets que pesquem ;-)), i moltes altres coses.
Si voleu donar-nos la vostra opinió no us talleu ni un pèl. Feu-ho en l’apartat de comentaris!

5 comentaris:

  1. Magnífic. Fantàstic. És al•lucinant comprovar com amb tant poc temps heu aconseguit captar l'interés de 25.000 persones.
    Se m'acut una cosa: que és un blog fet amb força rigor científic, qualitat humana de les aportacions i molt bones imatges publicades.
    Felicitats a totes i tots els que ho heu fet possible.
    Daniel Valentí (Pi).

    ResponElimina
  2. Felicitats i gràcies a tots els que hi feu aportacions, perque val la pena cada dia fer-hi una ullada per veure què aprenem de nou.
    I gràcies per la sensibilitat i la senzillesa alhora de transmetre els vostres coneixements.
    Una abraçada
    Rosa

    ResponElimina
  3. Per suposat es un plaer poder gaudir de les teves experiencies!!!! Ja sigui en persina o en aquest cas virtualment! sigui com sigui de tot cor és un gran plaer! MOOOOLTES FELICITATS!!!! i No deixis de regalar-nos aquests trocets de tu!!!

    ResponElimina
  4. jo ho tinc molt clar lo que li falat a este blog : XIQUES EN BIKINI !!!!


    en serio, per a mi, ficaria la font una mica mes gran, i separaria amb mes espais els parrafes. A voltes sembla tot molt embotit


    pero lo demes, de puta mare

    ResponElimina
  5. Doneu informació científica i d'activitats quotidianes que ens toquen i ho feu amb passió i senzillesa. No es pot demanar més. Mantingueu l'esforç, val la pena, os ho agraïm molt.

    ResponElimina