--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 10 de març del 2011

Imprudència? Ignorància?....

Hi ha vegades que quan surts a palejar et creues amb companys que van en caiac i que veus que són una mica imprudents..., l’altre dia vàrem trobar-nos amb un pescador amb caiac, i és que no era un caiaquiste que pesca, sinò que abans era pescador que palista.
L’home estava fent el curri amb una mar de fons notable a ran dels penya-segats. Amb aquelles condicions es fàcil passar per sobre d’un bau i que coincideixi amb una ona de les grosses. Quan això passa, de sobte el mar s’aixeca i es trenca, les conseqüències poden ser una bolcada immediata.
Si us fixeu amb la imatge veureu que aquest pescador no porta armilla salvavides i, a sobre va equipat amb unes botes d’aigua que li arriben fins al pit. Segurament que deuen ser molt aptes per la pesca de la truita al riu, però no vull pensar que pot passar si et banyes amb les botes posades. Imprudència? Temeritat? Ignorància?
Possiblement que els dos col·lectius, el dels pescadors i els dels palistes, podem compartir molt coneixement. Haurem de trobar un espai en comú!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada