--------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 17 de gener del 2012

En Sergi Basolí torna a fer una de les seves.

Divendres a la tarda vaig rebre la trucada d’en Sergi Basolí, feia unes hores que pel “face” li havia demanat si s’animava a explicar la seva experiència del periple per la península ibèrica i ell, molt amablement, em trucava per dir-me que el projecte haurà d’esperar uns mesos...
Resulta que el noi durant la seva circumnavegació peninsular va conèixer a uns francesos que viatgen amb catamarà. Aquesta setmana se’n van a fer la travessa de l’Atlàntic tenint com a punt d’arribada Guadalupe. Doncs resulta que l’home s’ha apuntat per acompanyar-los i, el millor de tot és que s’endurà el caiac. Sembla que la idea és que un cop hagi arribat a port iniciar un nou periple per aquestes illes del carib.
M’ha dit que intentarà activar el blog i explicar el que vagi fent, tot i que possiblement les properes setmanes, mentre duri la travessa, difícilment podrem tenir notícies seves. Malgrat tot, per part nostra agregarem a partir d’ara mateix el seu blog així, tan aviat doni senyals de vida podrem saber com li ha anat.
Sergi, des del blog i en nom de tots els seguidors et desitgem molta, moltíssima sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada