--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 2 d’agost del 2012

Concert de presentació "Foc al cor, Salvem l'Empordà"



Presentem una altra de les iniciatives de la campanya “Foc al cor, Salvem l’Empordà!”, que duu a terme la IAEDEN-Salvem l’Empordà per recollir diners per a projectes de recuperació del territori empordanès afectat pels incendis. I també informem de les darreres novetats del concert del proper dissabte 4 d’agost que organitza l’Associació Inkieta amb la col·laboració de l’Associació Vendaval, a benefici de la campanya “Foc al cor”.

VERKAMI
Per tal de recollir diners per a la Campanya “Foc al cor, Salvem l’Empordà!” endeguem un projecte de micromecenatge a través de la plataforma Verkami que es posa en marxa el proper dissabte 4 d’agost i es mantindrà fins el dia 12 de setembre. Es tracta de recollir donatius que poden anar de 5€ fins a 500 € o més fins a assolir la quantitat total de 13.000 €, que correspon a la xifra rodona d’hectàrees afectades pel foc. Volem agrair a Verkami les facilitats que ens han donat per tal de poder començar el projecte el més ràpidament possible.

La filosofia de Verkami és que tothom pugui fer donatius, petits o grans, per a tirar endavant alguna iniciativa i rebre alguna cosa a canvi. Hi ha un límit de 40 dies per a aconseguir el finançament. Si en aquest termini s’aconsegueix o se supera la xifra desitjada, els diners es destinaran al projecte. Si no s’arriba a la quantitat prevista, el projecte queda aturat i no es fan efectius els donatius. De manera que tenim 40 dies per aconseguir aquests 13.000 € i les recompenses van des d’una inscripció gratuïta a alguna de les activitats que organitza la IAEDEN al llarg de l’any fins a un sopar de germanor entre els que aportin diners i Salvem l’Empordà o bé un lot de productes de Custòdia Agrària. Per a participar en el projecte Verkami “Foc al cor, Salvem l’Empordà!” heu d’anar a la web www.verkami.com .

També podeu fer aportacions econòmiques a la campanya directament al compte corrent de Caixa Unnim: 2107 0125 32 4007516010. Trobareu més informació a la web www.focalcor.cat

Com ja s’ha explicat els diners recollits es destinaran a projectes per a la recuperació de la zona afectada pels incendis d’aquest juliol a l’Alt Empordà que incloguin la restauració de béns materials i d’ecosistemes, propostes innovadores per a la prevenció d’incendis i la gestió forestal mitjançant iniciatives sostenibles que incentivin l’economia local, així com propostes pedagògiques o d’investigació, etc. A finals d’agost s’obrirà una convocatòria amb les bases.

CONCERT FOC AL COR
Us adjuntem el cartell per al concert que dissabte 4 d’agost, organitza l’Associació Inkieta, amb la col·laboració de l’Associació Vendaval, per tal de recollir fons per a la campanya “Foc al cor, Salvem l’Empordà!”. El concert serà a la Plaça Josep Pla de Figueres, davant del Teatre Jardí, a partir de les 18.30 h. L’acte serà a l’aire lliure i no es farà pagar entrada ja que la recaptació dels fons es realitzarà mitjançant els beneficis que es facin amb la barra i amb una urna per a recollir donatius.

La programació serà la següent: Laia Vehi + Robert Molina, No Problemo, Bananna Beach, lectura de manifest i sorteig d’un quadre de la Wäwä, Direcció Prohibida, Hot Penguins i Dj Sit.


Associació Inkieta
IAEDEN-Salvem l’Empordà
2 d’agost de 2012
+ info: 620466086 (Ingrid Pou– Inkieta) i 678535791 (Anna Albó –Salvem l’Empordà)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada