--------------------------------------------------------------------------------

dimecres, 12 de setembre del 2012

A Portlligat falta gent.



Ens falten caiaquistes per aquest dissabte a la Marnató. Segons sembla hi haurà uns 700 nedadors i els que anem amb caiac hem de formar la primera línea de seguretat per poder ajudar en cas de que algun nedador hagi de menester el nostre suport. En cas de que no tinguis caiac tens l’oportunitat de que Kayaking Costa Brava  et deixi tot el material necessari, l’únic que has de fer és apuntar-te trucant al 972 77 38 06 o info@kayakingcostabrava.com.
Apunta’t aviat, necessitem de la teva ajuda. L'espectacle està garantit!

4 comentaris:

  1. La vostre col.laboració és imprescindible, sense els caics no seria possible nedar en plena mar com ho hem fet els darrers anys. Sóc en Lluís Pérez i l'any passat gràcies al seu suport vaig aconseguir finalitzar la prova,
    gràcies Eduard, i espero tornar-te a trobar al mar tindré el dorsal 210!! una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres, quina sorpresa! ara me'n recordo..., Dissabte la Tramuntana vol ser-hi present, esperem que ens ajudi a empenyer-vos i que permeti el desenvolupament del trajecte. Ja et buscaré ;-)

      Elimina
  2. Dissabte bufarà de nord i jo no tinc gaire experiència en kayak tancat així que sento no poder ajudar, a la neteja de portlligat ja hi podeu comptar, però de moment el kayak tancat i jo estem agafant confiança mutua i em queda molt per aprendre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esperem doncs que l'altre dissabte ens acompanyi el temps. Una abraçada

      Elimina