--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 6 de setembre del 2012

Allau d’activitats caiaqueres.

Si aquets dies anunciàvem l’assalt de Bcn amb prèvia concentració a Malgrat de Mar o la travessa de la Marnató 2012, avui aprofitem per seguir anunciant diferents activitats relacionades amb el caiac.:
  1. Aquest diumenge 9 de setembre, Nedaelmon prepara la travessa a mar obert a Bcn, Nedamarcelona. Demanen la col·laboració dels caiaquistes. Per + INFO .
  2. El proper 9 de setembre a Sant Feliu hi ha la Competició amb caiac " Els Racons del Corsari" (12Km) organitzat per Kayak Centre Sant Feliu.
    l'hora de sortida serà a las 10:00 del matí des-de la Punta de Garbí.
    També es farà la ruta popular "PalejarGuíxols". Sortida a les 12:00-
    Preu Competició: 15 + 5 (assegurança) euros
    Preu Ruta: 5 euros (assegurança)
    Més informació a Kayak Centre Guíxols
  3. El proper 22 de setembre s’organitza la neteja de la costa de la mar d’Avall del CdC, ho fa l’empresa Kayaking Costa Brava i l’Escola d’en Mar de Cadaquès. + INFO .
  4. Si el 29 de setembre no tens planificat cap sortida i t’agrada el paleig pur, tens l’oportunitat de fer una marató o una ultra-marató, la primera serà de 17 milles i l’altra de 34 milles nàutiques. D’aquesta forma la secció de caiac de l’Agrupació Excursionista “Catalunya” celebrarà el seu centenari. + INFO
  5. El 7 d’octubre hi ha una jornada de pesca solidària a l’Estartit. Si algú està interessat és per una bona causa, la intenció es fer una trobada de kayaks, pescar una mica, deixar 10€ a oncolliga i participar en el sorteig de premis per tots els inscrits. A més hi ha possibilitat de pernoctar en un camping a bon preu, dinar, sopar, etc... ja a gust de cadascú. + INFO.
I desprès diuen que les vacances no serveixen per carregar les piles!

3 comentaris:

  1. Gràcies per compartir events, espero veure algunes cares a la neteja de portlligat i la trobada solidària de l'estartit !

    Aquest proper cap de setmana també fan la neteja de Llafranc, a peu, en caiac i a sota el fons, però no se data exacte ni organitzadors ja em sap greu, he vist una noticia al diari que ho comentaven.

    Ja han marxat els turistes, el mar es nostre !

    ResponElimina
  2. Hola Dani, Gràcies a tu per comentar, em creia que m'havia quedat tot sol, fa molts dies que no hi ha interacció amb els lectors... :-(
    Esperem poder-nos conèixer aviat. Parlem a Portlligat!

    ResponElimina
  3. Eduard això es l'Agost, crec que la gent està farta de vacances, de calor, de trànsit, de manca de rutina... jo només desitjo que els turistes ja no siguin tants, i que comenci l'escola per començar una mica les vacances de veritat, que ser pare es molt dur, i poder sortir en kayak que fa casi 3 setmanes que no el toco i ja es preocupant, dissabte si !

    ResponElimina