--------------------------------------------------------------------------------

dijous, 14 d’octubre del 2010

III Nedanews

Ja teniu aquí una nova edició del NedaNews, amb les darreres notícies sobre la II Travessia Nedant al Cap Norfeu, travessia no competitiva de 5.800 metres, el 24 d'octubre a les 10h del matí, a Roses.

1. En Toni Franco i en Javier Mérida, paratriatletes d'elit, nedaran amb nosaltres.
Amb l'objectiu de preparar el repte de creuar l'Estret de Gibraltar l'any vinent, en Toni Franco i en Javi Mérida, han pensat fer un entrenament de qualitat nedant entre nosaltres la II Travessia al Cap Norfeu.
Del currículum esportiu d'en Toni, destacarem el campionat europeu de Paraduatló de 2010, el sots-campionat mundial de Paraduatló i el sots-campionat a l’europeu de Paratriatló, també de 2010, que han afavorit la obtenció dels sempre difícils patrocinis, com Fisiovallés i Ariza Protección.
D'en Javi Mérida remarquem els Campionats d'Espanya de Paraduatló, d'Europa en Paratriatló, el Sots-campionat d'Espanya en Paratriatló i la Medalla de Bronze a la Copa del Món de Paratriatló. Ens congratulem especialment de la seva participació pel fet de venir des de Màlaga a nedar amb nosaltres.
2. L'Hotel Marítim de Roses, inici i final de la II Travessia Nedant al Cap Norfeu.
La II Travessia al Cap Norfeu començarà amb un briefing el dissabte 23 d'octubre a les 19 hores, i, acabarà amb un dinar de cloenda, tot a l'Hotel Marítim de Roses al Passeig Marítim, 18.
Trobareu més informació sobre l'hotel a la seva web www.hotelmaritim.es.
Si voleu passar la nit del dissabte al diumenge a Roses, teniu un llistat d'hotels amb els preus a la pàgina de serveis del nostre web.
Com a fi de festa, hi haurà un dinar de cloenda el diumenge 24 a l'Hotel Marítim de Roses. Una bona excusa per comentar la II Travessia Nedant al Cap Norfeu i fer petar la xerrada mentre gaudim d'un àpat recuperador.
El preu del dinar és de 12 euros per persona i de 6 euros el menú infantil. El dinar es pagarà el mateix dia, a l'hotel. Això sí, cal enviar un correu electrònic a nedaelmon@gmail.com indicant el nombre de persones, adultes i nens, per fer la reserva de les taules.
3. Mercè Oliveras i la passió per les aigües obertes.
La nedadora olotina Mercè Oliveras també vindrà a compartir unes braçades amb nosaltres. De ben jove es va donar compte que les parets de la piscina se li feien petites i s'hi avorria. Apassionada pel reptes en aigües obertes, destaquem el creuament del Canal de la Mànega per relleus menors de 16 anys, segona marca mundial, i l'Estret de Gibraltar amb 16 anys, les victòries en el Marnaton en les edicions de 2008 i 2010 i el segon lloc en el 2009, a més d'un reguitzell de victòries a les travessies de les Illes Medes, la Baixada del Renaixement i moltes d'altres travessies. És un plaer per a tots que vingui a nedar amb nosaltres, de nou, doncs, ella també va ser una dels Transfronterers de 2010, nedant la Costa de la Marenda entre Cerbère i Portbou.
4. Roger Rabassa. Del III Marnaton a la II Travessia Nedant al Cap Norfeu.
En Roger Rabassa, guanyador de les dues darreres edicions del Marnaton Cap de Creus – Cadaqués, i, de moltes altres competicions, és un altre dels noms propis que compartirà una estona amb tots els participants. El fet de ser una prova no competitiva, el respecte per l'entorn natural i la bellesa del Cap Norfeu, són alguns dels motius que han decidit a en Roger a venir a nedar amb nosaltres.
5. Santi Pellejero, l'esport com a manera de viure.
D'en Santi s'en podria fer un llarg article explicant el seu currículum com a esportista i com a tècnic, encara que darrerament el podem destacar pel seu projecte esportiu, el Club VO2. Tot i ser un dels grans competidors que ens podem trobar actualment en actiu, destacarem el seu vessant més participatiu. La seva companyia i els seus consells faran que la vostra aventura sigui més satisfactòria. Per en Santi és un plaer compartir aquesta aventura amb la gent que, com ell, són uns apassionats de l'esport i de la natura. L'entorn del Cap Norfeu és prou motiu per engrescar-lo a venir.
6. Un apassionat en la divulgació de la bona pràctica de l'esport, en Bernat Moragas.
En Bernat també ha confirmat la seva presència el proper 24 d'octubre a la II Travessia Nedant al Cap Norfeu. Apassionat a l'hora d'explicar les tècniques i les millores en un entrenament, s'ha incorporat al projecte de Neda el Món en tasques de docència i divulgació de la natació en aigües obertes. Gran esportista i gran competidor, quan és el moment, també és un gran company a l'hora de viure una experiència en un entorn tan especial com és Norfeu.
7. El dijous 14, darrer dia d'inscripcions a 25 euros.
El dijous 14 d'octubre és el darrer dia d'inscripció al preu de 25 euros, a partir del divendres 15 el preu passa a ser de 35 euros. El procediment per a formalitzar la inscripció el teniu tot seguit.
8. El procés d'inscripció, al detall.
El procés d'inscripció ja és obert. Aquest és el procediment:
1. Realitzar el pagament de la inscripció d'acord amb el calendari i preus al compte de “La Caixa” 2100-0064-81-0200565412 indicant "Norfeu. Nom i Cognoms" al remitent i "Norfeu. Neda el Món" al destinatari.
2. L'import de la inscripció és el següent:
- Fins el 14 d'octubre: 25 euros
- Des del 15 fins el 21 d'octubre: 35 euros
- La organització es reserva el dret d'acceptar inscripcions el mateix dia de la prova al preu de 40 euros.
3. Enviar un correu electrònic a nedaelmon@gmail.com amb les següents dades:
- Nom i Cognoms
- Data de naixement
- DNI / NIE
- Mòbil
- Adreça
- Temps aproximat en 1500 o 3000 metres
- Federat en Natació o Triatló
Disposeu d'aquestes i d'altres informacions a la nostra web, http://www.nedaelmon.blogspot.com/.

1. La Travessia, per TV!!

La organització Neda el Món ha tancat un acord amb la productora Mira Audiovisuals per portar a terme la producció televisiva de l’esdeveniment. La productora disposarà de tots els mitjans tècnics per fer el seguiment de la prova, des de la concentració al Port de Roses fins a l’arribada a Cala Montjoi, passant evidentment per tot el trajecte previ amb el vaixell turístic i la sortida a Cala Jóncols.
Mira Audiovisuals editará un documental de 15 minuts que serà difós a través de la nostra pàgina web i el portal d’Internet Youtube. A més, Neda el Món farà arribar aquestes imatges a Temps d’Aventura, del Canal 33, Canal + Deportes i Teledeporte per que siguin inclosos en les pròximes emisions dels diferents canals. Tan ben punt tinguem la confirmació i sapiguem el dia i l’hora de les diferents emissions us ho farem saber a través de la nostra pàgina web i el nostre Facebook!!!
2. La Travessia, per Radio!!
Aquest divendres dia 15, a les 17h, Neda el Món estarà present a Radio Mataró, al “Culturetes”, programa de referència presentat per Lluís Vidal. Tant el Director Tècnic, Lluís Saura, com el Director d’Operacions, Marc Caballé, explicaran els avenços en l’organització de la II Travessia Nedant al Cap Norfeu.
Radio Mataró es pot sintonitzar al 89.3 de la FM o també per Internet a www.mataro.cat/mataroradio.
3. La Travessia, presentada en roda de premsa
El proper dilluns dia 18, a les 12h i a les oficines del Port de Roses, hi haurà una roda de premsa de presentació de la II Travessia Nedant al Cap Norfeu. L'acte comptarà amb la presència del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roses, Carles Ferrer, del president de l'Estació Nàutica Roses - Cap de Creus, Miquel Gotanegra, i del Director Tècnic del Port de Roses, Joan Sáenz de Santamaria.
4. Ultraquim, esperit Neda el Món
En Joaquim Verdalet, o, Ultraquim, si ho preferiu, és d'aquelles persones que poden definir perfectament l'esperit i la filosofia del projecte Neda el Món. El gaudir pel fet de fer les coses per un mateix, sense presses, assaborint les sensacions, aconseguint el repte que un es proposa i harmonitzant-se amb l'entorn. Ell mateix ho defineix en el seu bloc www.ultra-quim.blogspot.com, "La vida et demostra que es millor ser l'últim dels que fan el que volen, que el número 1 dels que es deixen portar".
L'Ultraquim no té ni rècords ni medalles, però, sí records, experiències, aventures i moltes bones estones amb la gent. Això sí, sempre barrinant quin repte farà l'endemà...
6. Serenor i companyonia, en Pep Poch
En Pep sembla un home seriós, amb molt de seny. De fet ho és. Però una vegada has compartit experiències amb ell i has assolit reptes plegats, tens la sensació d'haver guanyat un germà, sobre tot per la innata manera de celebrar l'arribada. Moltes són les experiències que en Pep pot explicar, però la millor, sense cap mena de dubte, és la de compartir amb ell una aventura nedant.
També és un dels pioners del I Cap Norfeu. Pendent del temps fins al darrer minut, patint els darrers dies, visitant el Cap per que no ens trobéssim cap problema, però al final, nedant amb nosaltres, com en aquesta II Travessia Nedant al Cap Norfeu.
7. Dani Facuseh i Francesc Artigas, des d'Esport Empordà, promovent l'esport
El que a primera vista sembla només una web on es llisten tots els esdeveniments esportius que es realitzen a l'Empordà, hi ha a més el treball i les ganes de promoure l'esport d'en Dani Facuseh i d'en Francesc Artigas. A www.esportemporda.net pots trobar a banda d'aquestes activitats, petits articles sobre diferents aspectes relacionats amb l'esport, i, de tant en tant, activitats que ells promouen.
El seu suport per terra, per mar, a motor o en caiac, i la seva companyia nedant, és especial. Tant per a ells com per a nosaltres, el que importa és arribar amb tothom qui ha començat. Ells van ser part important del I Cap Norfeu i també ho seran en aquesta segona edició.
8. Avui dijous, darrer dia d'inscripcions a 25 euros!!
Avui, dijous 14 d'octubre, és el darrer dia d'inscripció al preu de 25 euros. A partir del divendres 15 el preu passa a ser de 35 euros. El procediment per formalitzar la inscripció el teniu detallat al final del NedaNews.
nedaelmon@gmail.com
http://www.nedaelmon.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada